Tweedaagse Leiderschap in Teams op 15 en 16 juni 2017


Leiderschap in Teams
15 en 16 juni 2017Door de bomen het bos zien...?
Maak kennis met de dimensies van Leiderschap in Teams. Leer hoe Samen Werken nieuwe energie geeft voor jezelf en jouw omgeving. Gebruik de leerlijn die in de tweedaagse krijgt om je rol te versterken. Leer het nieuwe Teamchange Model op je eigen team of omgeving toe te passen.
Op 15 en 16 juni as. ga je twee dagen ervaren en onderzoeken hoe jouw leiderschap werkt. Voor leidinggevenden, projectleiders, trainers, teamcoaches, docenten. Iedereen die met en in groepen of teams werkt is van harte welkom.Inleidend

Wat is dat toch ‘tussen’ mensen? Een simpele vraag die een jaar geleden nogal mopperend werd geuit tijdens een training. Iemand was nogal geïrriteerd geraakt door een kwestie met een collega.

Als we zo’n kwestie uitvergroten dan blijkt er meer te spelen achter de vraag en daarmee ook het antwoord. Dat ‘tussen’ is datgene wat zichtbaar en ook onzichtbaar een rol speelt in de onderlinge dynamiek.

We kunnen nog veel leren over ons gedrag in groepen. Dat komt omdat er vaak niet (bewust) bij wordt stilgestaan. Tijdens de tweedaagse doen we dat wel. Zowel het lidmaatschap als het leiderschap wordt nader onderzocht.

Inhoudelijk

Werken met teams of groepen is altijd dynamisch.
Dat begint bij het Welkom en eindigt bij het Afscheid. Zowel voor leiding als voor de leden gelden bepaalde wetten in groei en ontwikkeling. 
Tijdens de workshop ervaar je de verschillende ontwikkelingsfasen en bekijk je dit vanuit de leider en de leden... De paradoxen die er in de fasen spelen hebben effect op het presteren en worden zichtbaar en ervaarbaar gemaakt.
Het 3DMens Teamchange Model helpt je in handige stappen verder in je rol als teamleider en teamlid. We kijken naar de thema's die spelen zoals bijvoorbeeld welkom en veiligheid, verwachtingen en doelen, insluiten en verbinden, macht en kracht, spanningsvelden, eigenheid en collectiviteit en werkelijk waar nog veel meer.
Je leert met oefening en opdrachten (en dit vooral interactief) op een verdiepende manier te kijken naar jouw Samen Werkingen. 
______________________________________________________________________________________

Doel en doelgroep

De tweedaagse is bestemd voor mensen die een stap willen maken in zowel persoonlijk als professioneel functioneren in teams en groepen. Je bent klaar (als je dit leest) voor een verdiepende kennismaking in jouw leiderschap. Je hebt al enige tijd ervaring en wil je eigen ervaringen ook delen. 
Het doel is om je beter in staat te stellen te reageren op je eigen teamdynamiek. Tijdens de tweedaagse leer je hoe je je eigen leiderschap afstemt in dat proces.

Aanpak en Werkwijze

3DMens werkt driedimensionaal, dat wil zeggen dat drie elementen centraal staan in de tweedaagse. Creativiteit, Bewustzijn en Vitaliteit. Zowel in het leiderschap als in het team dynamische leerproces spelen deze dimensies een rol.

Met het inbrengen van de eigen leervragen (casuïstiek) begint het 3D proces. Daarin gebruikt 3DMens een prettige afwisseling tussen theorie en praktische oefening. Binnen die afwisseling is er op een bijzondere manier ruimte voor de eigen zoektocht.
 
Onderwerpen
·         Het welkom
·         Ik heb een team en dan...
·         Machtsmechanismen
·         Vitaal werken
·         Weerstand in team ontwikkeling
·         De bespiegeling met het 3D Teamchange Model
·         Leiderschap en team(leer) niveau’s
·         Het Script van mijn team(s)
·         Hoe verberg ik mijn thema‘s?
·         Interlocking scripts
·         Het afscheid
Principes
3DMens hanteert tijdens de tweedaagse verschillende principes uit het Groepsdynamica, Systeemdenken, Systemisch Werken, Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en Lichaamswerk en bekende en minder bekende leiderschap theorieën. De principes die 3DMens afgelopen jaren zelf heeft ervaren en ontdekt worden functioneel tijdens de training ingezet.

Data
Deze tweedaagse vindt plaats op 15 en 16 juni 2017.
We werken op dag 1 van 10.00 uur tot 21.00 uur en op dag 2 van 08.45 uur tot 15.30 uur.

Locatie
De locatie is een plek die rust en natuur biedt. Als het weer het toelaat zullen ook opdrachten buiten plaatsvinden. Het programma biedt ruimte om ook van de omgeving te genieten. Je bent 'er even helemaal eruit' en de staff zorgt voor een prettige sfeer.  

Kosten
€ 695,- (incl. arrangement met overnachting, 2 x lunch, 1 x ontbijt en 1 x diner, koffie en thee en alle materialen tijdens de training, excl. BTW). Met BTW is bedrag € 840,95)

Intake
Je kunt gebruik maken van de mogelijkheid om een gratis intake te doen. Maak een afspraak via het onderstaande telefoonnummer of mailadres. 


Inschrijven
Je kunt inschrijven met het inschrijfformulier op de website www.3dmens.nl of vraag een voorgedrukt exemplaar aan via info@3dmens.nl.
Of klik HIER.
Als je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden van 3DMens.
Er kunnen maximaal 2 deelnemers van een bedrijf of één vestiging meedoen. Bij meer dan 14 inschrijvingen kom je op onze wachtlijst.
Je kunt tot uiterlijk vrijdag 5 mei 2017 inschrijven.

Vragen
Heb je nog vragen, dan kun je altijd reageren naar info@3dmens.nl. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Liever bellen? Bel dan met 06 1 49 29 753.
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen